Hoppa till sidans innehåll

Verksamhet och mål


Av förklarliga skäl är Blidö IF en liten idrottsförening. Blidö IF är emellertid en mycket bra förening med många duktiga ledare och aktiva medlemmar.

Att bo och leva här ute i skärgården är underbart. Men det för med sig även andra konsekvenser. Våra barn har inte samma möjligheter eller tillgång till samma saker som i ”stan”, både på gott och ont. Biografer, teatrar finns knappt, ungdomsgården har öppet en gång i veckan och så vidare. Här fyller därför Blidö IF en mycket viktig social funktion för barn och ungdomar.

En av huvudmålsättningarna med Blidö IFs aktiviteter är att kunna erbjuda våra barn och ungdomar en meningsfull aktivitet på sin fritid. Naturligtvis är det lika viktigt att vi alla får röra på oss men i huvudsak ser vi deltagandet som ett mycket viktigt steg i den personliga utvecklingen mot vuxenlivet.

Med idrotten lär de sig att sätta upp målsättningar, att umgås med andra, de finner en tillhörighet som är svår att slå. Vi fyller ut ett tomrum som tyvärr finns hos många ungdomar här ute.

Eftersom Blidö IF är en ideell förening krävs det engagemang av frivilliga som kan hjälpa till. Det finns alltid behov och rum för alla som vill och kan vara med.

Uppdaterad: 19 JAN 2018 18:24 Skribent: Christina Arvidsson

 

Postadress:
Blidö IF
Bromskärsvägen 20
76017 Blidö

Kontakt:
Tel: 0705285346
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Huvudsponsorer:

 

Nickson Last & Schakt

SkyltDirect

 

 

 

Triggah AB(1).PNG